Ünlü İsimler, Babası Tarafından Dövülerek Öldürülen Mertcan İçin Sessiz Kalmadı

Ünlü İsimler, Babası Tarafından Dövülerek Öldürülen Mertcan İçin Sessiz Kalmadı
Hatay'ın İskenderun ilçesinde, dersini yapamadığı için öz babası tarafından elektrikli süpürgenin demir sopasıyla dövülerek komalık olan 6 yaşındaki Mertcan Y.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, dersini yapamadığı için öz babası tarafından elektrikli süpürgenin demir sopasıyla dövülerek komalık olan 6 yaşındaki Mertcan Y. 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Küçük çocuğun ölümü ünlü isimleri de yasa boğdu.

ÜNLÜ İSİMLER SESSİZ KALMADI

Babası Mehmet Ali Y. tarafından elektrikli süpürgenin demir sopasıyla öldüresiye dövülen Mertcan, yaşam mücadelesini kaybetti. Türkiye'yi yasa ölüme ünlü isimlerde sessiz kalmadı.

Mertcan

İşte ünlü isimlerin tepkileri...

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN

"Bir insanın bunu yapabiliyor olmasını aklım, hayalim, havsalam almıyor! Almıyor! Bitmediniz, tükenmediniz."

DEMET AKALIN

"Demek ki hep dövüyormuş bu eski resimse meğer. Zaten komalık dövüp öldürmüş en son seferinde. Hayır ben annesinin eli armut mu topluyormuş? Cinsel organlarından asacaksın bu soysuzları. Başıma ağrına girdi."

EBRU DESTAN

"Allah'tan tek dileğim babasını hapishanede aynı şekilde komaya sokarlar."

ALİŞAN

"Şimdi sen evlendin çocuk yaptın ve baba oldun öyle mi? 6 yaşındaki oğlunu döverek komaya soktun ve öldürdün öyle mi? Bizde senden bahsederken insan diyeceğiz ve yargılayacak hakim idam cezası olmadığı için müebbet verecek sende içeride yemek yiyecek, su içecek yaşayacaksın öyle mi? Haberi okuduğumdan beri kendime gelemiyorum. Yazacak o kadar şey var ki insanlıktan çıkmak istemiyorum. Mertcan melek oldu gitti ama onu öldüren ve başka çocuklara kıyan canavarlar nefes alıyor hala. İdam cezası geri gelsin!"

Babası Tarafından Dövülerek Komalık Olan 6 Yaşındaki Çocuk, 3 Gün Sonra ÖldüBabası Tarafından Dövülerek Komalık Olan 6 Yaşındaki Çocuk, 3 Gün Sonra Öldü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.