Ünlü Psikiyatr, Hastası Tarafından Silahlı Saldırıya Uğradı

Ünlü Psikiyatr, Hastası Tarafından Silahlı Saldırıya Uğradı
Bahçelievler'deki özel bir hastanede çalışan psikiyatri uzmanı doktor Fikret Hacıosman'ı silahla yaralayan şüpheli gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, ilçedeki özel bir hastanede psikiyatri uzmanı olarak görev yapan Hacıosman, hastanedeki odasında silahla başından vuruldu.

Bahçelievler'deki özel bir hastanede çalışan psikiyatri uzmanı doktor Fikret Hacıosman'ı silahla yaralayan şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, ilçedeki özel bir hastanede psikiyatri uzmanı olarak görev yapan Hacıosman, hastanedeki odasında silahla başından vuruldu.

ÜNLÜ DOKTOR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Ağır yaralanan Hacıosman, hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Bahçelievler'de silahlı saldırıya uğrayan Psikiyatri Uzmanı Fikret Hacıosman'ın çalıştığı hastane, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

"TEDAVİSİ SÜRMEKTEDİR"

Yapılan açıklamada, "Hastanemiz Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Dr. Fikret Hacıosman, Mart ayından itibaren tedavi gören hastası tarafından ateşli silahla saldırıya uğramıştır. 12.25 sıralarında saldırıya uğrayan Dr. Hacosman, acil müdahalesi yapılarak ameliyata alınmıştır. Şu an yoğun bakım tedavisi sürmektedir. Hayati tehlikesi devam etmektedir. Emniyet mensupları tarafından yapılan tahkikat sonucu saldırgan yakalanmış ve gözaltına alınmıştır. Bu elim saldırı tüm sağlık camiasını derinden sarsmıştır" denildi.

Saldırının ardından kaçan ve Hacıosman'ın hastası olduğu belirtilen şüpheli, Esenler'de olayda kullandığı silahla gözaltına alındı.

Hastası Tarafından Silahlı Saldırıya Uğrayan Doktor, Kaldırıldığı Hastanede Hayatını KaybettiHastası Tarafından Silahlı Saldırıya Uğrayan Doktor, Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybetti Doktorunu Vuran Gençten Kan Donduran İfade: Zenginleri Görünce Kin BesliyorumDoktorunu Vuran Gençten Kan Donduran İfade: Zenginleri Görünce Kin Besliyorum

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.