Usta Yazar Gani Müjde, İsmini Kayıt Altına Alan Muhammet Safi'ye Tepki Gösterdi

Usta Yazar Gani Müjde, İsmini Kayıt Altına Alan Muhammet Safi'ye Tepki Gösterdi
Ekrem İmamoğlu, YSK'nın kararıyla seçimlerin iptal olmasından sonra açıklama yaparak ünlü isimlerden destek beklediğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu, YSK'nın kararıyla seçimlerin iptal olmasından sonra açıklama yaparak ünlü isimlerden destek beklediğini söyledi. Bunun üzerine birçok ünlü isim #herşeygüzelolacak etiketiyle İmamoğlu'na destek oldu

Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi, Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçıların isimlerinin yer aldığı bir listeyi "Kayıt" notuyla paylaştı. Kısa sürede tepki toplayan paylaşıma bir tepki de yazar Gani Müjde'den geldi.

"SAĞ OLSUN, VAR OLSUN"

Gani Müjde, kısa sürede yayılan liste hakkında Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Muhammet Bey zahmet buyurmuş benim için bir takdirname hazırlamış. Sağ olsun, var olsun. Bir gün torunlarıma şerefle göstereceğim bir belge bu" dedi.

Gani Müjde Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı, İmamoğlu'na Destek Veren Sanatçıları Kayıt Altına AldıCumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı, İmamoğlu'na Destek Veren Sanatçıları Kayıt Altına Aldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.