Uyuşturucu Kullanma Suçundan Aldığı Cezası Ertelenen Gizem Karaca, Mutluluk Pozu Verdi

Uyuşturucu Kullanma Suçundan Aldığı Cezası Ertelenen Gizem Karaca, Mutluluk Pozu Verdi
İstinaf Mahkemesi, yerel mahkemenin kararını kaldırarak oyuncular Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve şarkıcı Cenk Eren'in de aralarında bulunduğu 13 sanık hakkında "uyuşturucu madde kullanma" suçundan 10'ar ay hapis cezası verdi.

İstinaf Mahkemesi, yerel mahkemenin kararını kaldırarak oyuncular Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve şarkıcı Cenk Eren'in de aralarında bulunduğu 13 sanık hakkında "uyuşturucu madde kullanma" suçundan 10'ar ay hapis cezası verdi. Daire, sanıkların hapis cezalarını 5 yıl süreyle erteledi.

CEZASI ERTELENİNCE MUTLULUK POZU VERDİ

Hapis cezası 5 yıl ertelenen güzel oyuncu Gizem Karaca, sosyal medya hesabı Instagram'dan karar sonrası ilk paylaşımını yaptı. Sabah yaptığı paylaşımda gökyüzünü paylaşarak dua emojisi koyan oyuncu, kararın ardından da adeta mutluluk pozu vererek kendi fotoğrafını paylaştı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi, 16 Mayıs 2018'de verdiği kararla, oyuncular Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Hüseyin Orçun Benli ile şarkıcı Cenk Eren'e (Yüksel Venedik) savcının talep ettiği, "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan değil, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan hapis cezaları vermişti.

Oyuncular Ulusoy, Karaca ve Benli ile menajer Boronkay'a 4 yıl ikişer ay hapis cezası öngören heyet, şarkıcı Eren'e ise uyuşturucu maddenin kokain olması gerekçesiyle artırım uygulayarak aynı suçtan 6 yıl 3 ay hapis cezası verilmesini kararlaştırmıştı.

Diğer 29 sanığın "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 4 yıl 2 ay ile 18 yıl 9 ay arasında değişen oranlarda hapis cezasına çarptırılmasına hükmeden heyet, başka suçtan tutukluların da aralarında bulunduğu 4 sanığın tutuklanmasını, 3 sanık hakkında ise yakalama emri düzenlenmesini kararlaştırmıştı.

Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren Uyuşturucu Kullanma Suçundan Hapis Cezasına Çarptırıldı!Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren Uyuşturucu Kullanma Suçundan Hapis Cezasına Çarptırıldı!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.