Uyuşturucu Satıcısından Pes Dedirten Savunma: Kanser Olduğum Için Içiyorum

Uyuşturucu Satıcısından Pes Dedirten Savunma: Kanser Olduğum Için Içiyorum
Adana'da, uyuşturucu sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan çift, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adana'da, uyuşturucu sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan çift, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Adliyeye sevk edilirken eşi H.İ.'nin yüzünü gizlediğini gören, A.İ, "Niye yüzünü gizliyorsun, sen kötü bir şey mi yaptın? Kanser hastasıyım 53 yıldır ben bu esrarı içerim" dedi.

İHBARI ALAN EKİPLER HAREKETE GETİ

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Yüreğir ilçesi Özgür Mahallesi'nde oturan çiftin uyuşturucu sattığı ihbarını aldı. Belirlenen adrese operasyon düzenlen ekipler, evde yaptığı aramada 2 kilo esrar ve uyuşturucu satışından elde edilen 5 bin lirayı ele geçirdi. A.İ. ve eşi H.İ., gözaltına alındı.

BASIN MENSUPLARINI GÖRÜNCE YÜZÜNÜ KAPATTI

Zanlılardan yaşlı kadın adli tıp birimine sağlık kontrolüne getirildiği sırada basın mensuplarını görünce yüzünü kapattı. Basın mensuplarının, "Neden yüzünü kapatıyorsunuz" sorusuna "gururumdan" diye yanıt verdi.

"KANSER HASTASI OLDUĞUM İÇİN İÇİYORUM"

Yaşlı kadın "Gebereydim ben gebereydim, ne yapmışız kötü bir şey mi yapmışız. Kocam kanser hastası, ne uyuşturucu satması" diye tepki gösterdi. Kadının kocası ise basın mensuplarına "Eşime soru sormayın bana sorun" diyerek, "Biz uyuşturucu satmıyoruz. Ben 53 yıldır bu esrarı içiyorum çünkü kanser hastasıyım" dedi.

TUTUKLANDILAR

Karı koca daha sonra adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine tutuklanma talebiyle savcılıktan sevk edilen karı koca tutuklandı.

Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.