"vagner Love Için Beşiktaş Bonservis Istedi Ve..."

"vagner Love Için Beşiktaş Bonservis Istedi Ve..."
İlgili Haberler Mustafa Cengiz: ''Hayaller van Persie, gerçekler tam tersi'' Galatasaray'da Modeste gerçekleri: "Bir mail geldi..." "Fenerbahçe Nagatomo için 4,5 milyon euro teklif etmiş" "Vagner Love için Beşiktaş bonservis istedi ve..." Galatasaray Başkanı.
İlgili Haberler

Mustafa Cengiz: ''Hayaller van Persie, gerçekler tam tersi''

Galatasaray'da Modeste gerçekleri: "Bir mail geldi..."

"Fenerbahçe Nagatomo için 4,5 milyon euro teklif etmiş"

"Vagner Love için Beşiktaş bonservis istedi ve..."

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, transferin son günündeki Vagner Love trafiğini ve transferin gerçekleşmemesinin ardındaki bonservis gerçeğini aktardı.

Vagner Love'u menajerinin bedelsiz önerdiğini ancak sonra Beşiktaş'ın 750 bin euro istediğini söyleyen Mustafa Cengiz, "Forvet transferinde A,B,C,D,E planlarında hep bir olumsuzluk yaşandı. Bunun sorumluluğunu üzerime alıyorum. Vagner Love bize son saniyede menajerinden geldi. Hocamız da Vagner Love'ı onayladı. Vagner Love'ın bize bedelsiz geleceğini söylediler. Ücretini de şimdi oynadığı takımdan daha az olacağı söylendi. Yarım saat sonra kulübü bonservisiyle satmak istedi. 750 bin civarı bir miktar istediler. Biz de o parayı karşılayamayacağımızı söyledik" dedi.

Ömer Bayram'ı transfer etmelerinin Vagner Love transferini engellemediğini kaydeden idareci, "Love'ı alırdık ama sadece Süper Lig'de oynatabilirdik. Bruma kontenjanından 250 bin euro gelecek, onu da kullanıp alabilirdik. Love'ı almayınca Ömer Bayram'ı alıyor dediler. Hayır öyle bir şey yok. Beşiktaş'ta bedelsiz bırakmak istemedi. Onlar da kendilerince haklı. Bonservisine 3.5 milyon euro ödemişler çünkü" ifadelerini kullandı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.