Vagner Love'dan Şenol Güneş'e Mesaj

Vagner Love'dan Şenol Güneş'e Mesaj
Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'u yendiği maçın ardından Vagner Love açıklamalarda bulundu. Kayserispor ağlarına bir de gol atan Vagner Love, her zaman oynamak istediğinin de mesajını verdi. Golcü oyuncu gol attığı için mutlu olduğunu söylerken ''Çok mutluyum.
Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'u yendiği maçın ardından Vagner Love açıklamalarda bulundu.

Kayserispor ağlarına bir de gol atan Vagner Love, her zaman oynamak istediğinin de mesajını verdi.

Golcü oyuncu gol attığı için mutlu olduğunu söylerken ''Çok mutluyum. Hem gol attığım hem de 3 puan almamızda payım olduğu için. Her zaman kendimizi hazır tutmalıyız. Bugün de şans geldi. Allah'ım da bana yardımcı oldu golde. Çok mutluyum'' dedi.

Şenol Güneş'e de bir mesaj gönderen ''Her zaman sahada kalmak istiyorum, takımın bir parçası olarak. Takıma yardımcı olmak istiyorum ama tabii ki hocanın tercihi. Şans gelirse elimden geleni yapacağım'' ifadelerini kullandı.

LİGDEKİ İLK MAÇINDA İLK GOLÜNÜ ATTI

Kayserispor karşılaşmasıyla birlikte bu sezon ilk kez bir lig maçına 11'de başlayan Vagner Love, ligdeki ilk golünü de attı.

Tecrübeli oyuncu 34. dakikada attığı golle Beşiktaş'ı 1-0 öne geçiren isim oldu.

Brezilyalı futbolcu bu sezon ayrıca UEFA Avrupa Ligi ikinci tur rövanşında siyah-beyazlıların, B36 Torshavn'ı 6-0 mağlup ettiği maçta da gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.