Valbuena, Olympiakos'a Fazla Geldi!

Valbuena, Olympiakos'a Fazla Geldi!
Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mathieu Valbuena ile ilgilenen takımlardan olan Olympiakos, Fransız yıldızın maaşını fazla buldu. Yunan basınının haberine göre Fenerbahçe'de yıllık 3 milyon euro net maaş kazanan Valbuena, aynı parayı Olympiakos'tan da talep .
Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mathieu Valbuena ile ilgilenen takımlardan olan Olympiakos, Fransız yıldızın maaşını fazla buldu.

Yunan basınının haberine göre Fenerbahçe'de yıllık 3 milyon euro net maaş kazanan Valbuena, aynı parayı Olympiakos'tan da talep edecek. Ancak Olypiakos'un bu maaşı ödemeye gücü yetmediğini ve transferden büyük ölçüde vazgeçtiği belirtildi.

SERBEST OLMASINI BEKLEYECEKLER

Olympiakos'un yine de sezon sonunda Valbuena'yı bekleyeceği ve futbolcunun serbest kalması halinde ikna turuna çıkacağı kaydedildi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Valbuena'nın sözleşmesinde 1 yıl uzatma opsiyonu bulunuyor. Fenerbahçe, eğer opsiyonunu kullanmaz isee 34 yaşındaki futbolcu serbest duruma düşecek. Valbuena, bu sezon Süper Lig'de 15 maça çıkarken 1 gol ve 6 asist üretti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.