Valbuena'dan Çağrı! ''taraftarımız Yanımızda Olsun''

Valbuena'dan Çağrı! ''taraftarımız Yanımızda Olsun''
Fenerbahçe'nin sol kanatta oynayan Fransız yıldızı Mathieu Valbuena, Malatyaspor maçının önemli olduğunu, puan kaybına tahammülleri olmadığını ve bu maçla birlikte çıkışa geçmek istediklerini ifade etti. Takım olarak iyi durumda olduklarının altını çizen yıldız futbolcu.
Fenerbahçe'nin sol kanatta oynayan Fransız yıldızı Mathieu Valbuena, Malatyaspor maçının önemli olduğunu, puan kaybına tahammülleri olmadığını ve bu maçla birlikte çıkışa geçmek istediklerini ifade etti.

Takım olarak iyi durumda olduklarının altını çizen yıldız futbolcu, "Akhisar maçı bizim için ders oldu. Bu ligde kolay maç yok ve çok fazla temas var. Biz de irademizi ve gücümüzü ortaya koyup puanları toplamak istiyoruz. Taraftar yanımızda olmalı" dedi.

Fenerbahçe'nin Tottenham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Janssen de bir açıklama yaparken "Gol atmayı isterim ama kazanmak daha önemli. Kazanan takımın oyuncusu olmayı daha çok isterim" şeklinde konuştu.

HERKES ÇOK CİDDİ

Kendisini güçlü hissettiğini söyleyen Hollandalı forvet, "Takımda herkes çok ciddi ve durumun farkında. Bu sahaya da yansıyacak" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.