"van Persie Gerçek Bir Profesyonel, Transfer Ederseniz Fayda Sağlar"

"van Persie Gerçek Bir Profesyonel, Transfer Ederseniz Fayda Sağlar"
Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Robin van Persie için Feyenoord'a transfer olacağı iddiaları gün geçtikçe artarken, Dick Advocaat'ın Fenerbahçe'de yardımcısı olarak çalışan Cor Pot'tan destek geldi. Cor Pot, Robin van Persie'nin Feyenoord'a katkı sağlayabilecek bir oyuncu olduğu.
Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Robin van Persie için Feyenoord'a transfer olacağı iddiaları gün geçtikçe artarken, Dick Advocaat'ın Fenerbahçe'de yardımcısı olarak çalışan Cor Pot'tan destek geldi.

Cor Pot, Robin van Persie'nin Feyenoord'a katkı sağlayabilecek bir oyuncu olduğunu kaydederken, "Fit durumdaki bir Van Persie, Feyenoord için inanılmaz bir değer olacaktır. Feyenoord'da goller atacaktır ve bu da takıma ciddi bir katkı demek olur. Robin gerçek bir profesyonel ve eğer fiziksel olarak iyi duruma gelirse, diğer oyuncularla da arasında güzel bir iletişim oluşur" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de Antalya kampına götürülmeyen ve bu sezon sadece 4 maçta 199 dakika forma giyen 34 yaşındaki oyuncunun kısa süre içinde takımdan ayrılması bekleniyor. Fenerbahçe'nin sözleşmesini feshetmeye hazırlandığı Van Persie'nin peşinde, Dick Advocaat'ın teknik direktörlüğüne başladığı Sparta Rotterdam'ın da yer aldığı kaydediliyor.



İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.