Veliefendi Hipodromunun Yanındaki Eski Tekstil Fabrikasında Yangın Çıktı

Veliefendi Hipodromunun Yanındaki Eski Tekstil Fabrikasında Yangın Çıktı
Zeytinburnu'nda kullanılmayan eski bir tekstil fabrikasında büyük yangın çıktı.

Zeytinburnu'nda kullanılmayan eski bir tekstil fabrikasında büyük yangın çıktı. İstanbul'un bir çok noktasından görülen yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın 60 itfaiye personelinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

YOĞUN DUMAN, İSTANBUL'UN BİRÇOK NOKTASINDAN GÖRÜLEBİLİYOR

Veliefendi Hipodromu yakınında bulunan metruk bir fabrikada çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Alınan bilgiye göre, hipodrom yakınındaki metruk binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çatının tamamına yayılan yangını gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. Yoğun duman, İstanbul'un birçok noktasında görülebiliyor.

İBB'DEN YANGIN İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

İBB Zeytinburnu'nda çıkan yangın hakkında yapılan açıklamada, "Zeytinburnu Veliefendi Hipodrom yanında metruk eski Akfil Tekstil Atölyesi olarak kullanılan binada yangın meydana gelmiş, itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Zeytinburnu metruk binada çıkan yangın kontrol altında. Bakırköy, Bayrampaşa, Şişli, Fatih İBB itfaiyesi 15 araç 60 personel ile müdahale ediyor. Yangının Veliefendi hipodromu ile bağlantısı yoktur" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.