Vicdan azabı, 15 yıllık cinayeti çözdü
Orhan Karaoğlan'ı içinde bulundukları aracın emniyet kemeri ile boğduklarını ve daha sonra tanınmaması için cesedi benzin dökerek yaktıklarını söylediler.
İzmir'de, 2005 yılında ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan ancak o dönem yapılan araştırmalarda izine rastlanılmayan Orhan Karaoğlan'ın boğularak öldürüldükten sonra cesedinin yakıldığı belirlenmişti. Karaoğlan'ın öldürülmesine ilişkin şüphelilerin yargılanması devam ederken, kan donduran cinayetle ilgili yeni ayrıntılar da ortaya çıktı.
Ortadan kaybolduğu tarihte henüz 24 yaşında olan Orhan Karaoğlan, Denizli'de erkek kuaförü olarak çalışırken, bu işi isteksiz yapması üzerine babası kendine ait aracı Orhan Karaoğlan'a vererek satmasını ve iş kurmak için sermaye yapmasını söyledi. Babasının aracını 13 bin TL'ye satarak İzmir'de H.R.Ş.'ye ait oto galeride Serkan Oğuz (45), Mehmet Yüksel (48) ve Yakup Aldemir (44) ile birlikte gayri resmi oto alım satım işi yapmaya başladı. Bu, Karaoğlan için adeta sonun başlangıcı oldu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.