Vlasic Için Rusya'dan Beşiktaş Açıklaması!

Vlasic Için Rusya'dan Beşiktaş Açıklaması!
Bonservisi Everton'da bulunan ve kiralık olarak Rusya'nın CSKA Moskova takımında forma giyen Nikola Vlasic için Beşiktaş açıklaması geldi. Transferde ismi Beşiktaş ile anılan Hırvat futbolcuyu Rus basınına değerlendiren CSKA Moskova'nın eski futbolcusu Denis Popov, transfer hakkın.
Bonservisi Everton'da bulunan ve kiralık olarak Rusya'nın CSKA Moskova takımında forma giyen Nikola Vlasic için Beşiktaş açıklaması geldi.

Transferde ismi Beşiktaş ile anılan Hırvat futbolcuyu Rus basınına değerlendiren CSKA Moskova'nın eski futbolcusu Denis Popov, transfer hakkında konuştu.

''EĞER DAHA ÇOK PARA İSTİYORSA...''

21 yaşındaki futbolcunun hakkında çıkan Beşiktaş iddiaları üzerine konuşan Popov, ''Artık futbolcular sadece futbol ortamını değil finansal durumu da düşünüyor. Eğer Vlasic, daha çok para kazanmak istiyorsa Spartak Moskova veya Zenit'e gider. Harika bir performans gösteriyor. Neredeyse her maç gol veya asist yapıyor. Tabii ki Vlasic, bir Ronaldo değil. Cristiano'nun bile zaman zaman düşüşleri oluyor.'' sözlerini kullandı.

Sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona erecek ve Everton'a geri dönecek olan 21 yaşındaki futbolcu, CSKA'da bu sezon 25 maçta 8 gol, 5 asist ortalamaları ile oynuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.