Volkan Demirel Patlaması; "oley Çekip, Fener Kümeye Diye Bağırıyorlar..."

Volkan Demirel Patlaması; "oley Çekip, Fener Kümeye Diye Bağırıyorlar..."
Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında geri dönüşü fitilleyen detaylar bir bir ortaya çıkmaya başladı.
Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında geri dönüşü fitilleyen detaylar bir bir ortaya çıkmaya başladı. Vodafone Park'ta ilk yarıyı çok kötü bir oyunla 3-0 geride tamamlayan sarı-lacivertlilerin soyunma odasında Ersun Yanal ile Volkan Demirel arasında geçen konuşmaya ulaşıldı

Maçın hemen başında aldığı darbe sonucu ayağından sakatlanan Volkan Demirel, ilk yarıyı zar zor tamamladı. Soyunma odasında kaptanının durumunu soran Ersun Yanal'a Volkan Demirel, "Hocam takımımı bu durumda yalnız bırakamam. İlk yarı biz bu hale getirdik ikinci yarı da hep birlikte bu durumu düzelteceğiz. Ayağım çok kötü ama ayağım kopsa da maça devam edeceğim. Bu durumda arkadaşlarımı yalnız bırakmam. Değişiklik hakkınızı boşuna benden kullanmayın" dedi.

VOLKAN DEMİREL: KÜMEYE DİYE BAĞIRANLARI PİŞMAN EDELİM

Volkan Demirel, bu konuşmanın ardından hocası Ersun Yanal'dan izin isteyerek takıma hitap etti.

Arkadaşlarına Beşiktaş tribünlerini işaret eden Volkan'ın, "Oley çekip, Fener kümeye diye bağırıyorlar. Biz Fenerbahçeyiz. Kim olduğumuzu gösterelim. Hepinizden terinizin son damlasına kadar mücadele etmenizi istiyorum. Bunu yaparsak inanın gerisi gelecek. Biz Beşiktaş'tan iyi takımız, bunu onlara gösterelim ve böyle bağıran taraftarlarını pişman edelim" dediği öğrenildi.

Tercüman Deniz Sarıtaç da bu sözleri bire bir yabancı futbolcular çevirdi ve sarı-lacivertlilerin geri dönüşünü baştan isimlerin başında Volkan Demirel geldi.



ERSUN YANAL: TAKIMIN TAMAMINI DEĞİŞTİREBİLİRDİM

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, müthiş bir geri dönüşe imza attıkları Beşiktaş maçı sonrası gazetecilerle kısa bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Gazetecilerin devre arası konuşmalarını ısrarla sorması üzerine Ersun Yanal, "İnanın o kadar çok şey konuştuk ki, şu an hatırlayamıyorum. Ama biz sadece işimizi yaptık. Oyunculara bu kulübün büyüklüğünü ve bu futbolun kabul edilemeyeceğini anlattık. İkinci yarıya 2 değişiklikle başladık ama inanın oyundan aldığım oyuncular kötü değildi. Bir tepki ortaya koymamız gerekiyordu, İnanın bunun için elimde olsa bütün takımı değiştirirdim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.