Wolverhampton Talisca'dan Sonra Elia'yı Da Istiyor

Wolverhampton Talisca'dan Sonra Elia'yı Da Istiyor
Premier League'e çıkmayı garantileyen Wolverhampton Wanderers, Anderson Talisca'dan sonra Süper Lig'de forma giyen bir yıldıza daha talip oldu. Wolverhampton Wanderers Medipol Başakşehir formasi giyen Eljero Elia için sezon sonunda teklifte bulunacak. İngiliz ve Hollanda basınında geniş.
Premier League'e çıkmayı garantileyen Wolverhampton Wanderers, Anderson Talisca'dan sonra Süper Lig'de forma giyen bir yıldıza daha talip oldu.

Wolverhampton Wanderers Medipol Başakşehir formasi giyen Eljero Elia için sezon sonunda teklifte bulunacak.

İngiliz ve Hollanda basınında geniş yer bulan haberde Wolverhampton'ın 31 yaşındaki kanat oyuncusu için Medipol Başakşehir'i yaklaşık 1,7 milyon euroluk teklifte bulunacağı belirtildi. Gelecek yıl Premier League'de mücadele edecek Wolverhampton'ın sahibi olan Çin merkezli Fosun International şirketinin, bu transfer sezonunda önemli bir bütçe ayırması bekleniyor.

Başakşehir, Elia'yı sezon başında Feyenoord'dan yaklaşık 1,1 milyon euro karşılığında transfer etmişti. Hollandalı oyuncu bu sezon turuncu-beyazlı ekibin formasıyla 29 maça çıkarken, 8 gole imza atmayı başardı.

Ada basını geçtiğimiz haftalarda Wolverhampton'ın bonservisi Benfica'da olan Anderson Talisca ile de ilgilendiğini gündeme getirmişti.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.