Yakalanan Firari: "Yarışmacılara Başarılar Dilerim"

Yakalanan Firari: "Yarışmacılara Başarılar Dilerim"
Adana'da 6 yıl 5 ay hapse mahkum edildikten sonra cezaevinden firar eden hükümlü yakalandı.

Adana'da 6 yıl 5 ay hapse mahkum edildikten sonra cezaevinden firar eden hükümlü yakalandı. Hükümlü, basın mensuplarına "Ben de yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim" diyerek tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, hakkında "cebir tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, basit yaralama, eşya müsaderesi" suçlarından 6 yıl 5 ay hapis cezası alan ve cezaevinden firar eden Güner E.'nin (23) Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'nde olduğu ihbarını aldı.

İhbar üzerine harekete geçen polis, firari hükümlüyü yaya olarak giderken gördü. Hükümlü, polisi fark edince kaçmaya başladı. Ancak kısa süren kovalamacanın ardından polis Güner E.'yi yakaladı.

Güner E., Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği'ne getirildi. Burada üzerinde kimliği olmadığı için parmak izinden şahsın cezaevi firarisi Güner E. olduğu kesinleştirildi.

İşlemleri tamamlanan hükümlü daha sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine getirildi. Güner E., sağlık kontrolünün ardından adliyeye götürülmek üzere adli tıptan çıkartıldığı sırada basın mensuplarına "Ben de yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Cezaevinden çıktıktan sonra yarışmayı göreceğiz" diyerek tepki gösterdi.

Güner E. adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine götürüldü.

Bu arada, daha önce de cezaevi önünde hasmının babasını öldüren Mehmet Emin E. de (18) basın mensuplarına "Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim" demişti.

Yakalanan Firari: "Yarışmacılara Başarılar Dilerim"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.