Yan Baktı Diye Sokak Ortasında Defalarca Bıçaklandı! Dehşet Anları Kamerada

Yan Baktı Diye Sokak Ortasında Defalarca Bıçaklandı! Dehşet Anları Kamerada
Bağcılar'da "yan bakma" nedeniyle çıkan tartışmada genç bir şahıs, sokak ortasında defalarca bıçaklandı.

Bağcılar'da "yan bakma" nedeniyle çıkan tartışmada genç bir şahıs, sokak ortasında defalarca bıçaklandı. Güvenlik kameralarına yansıyan dehşet anlarında, yaralı genç can havliyle bir fırına sığınırken, saldırgan ise elinde bıçakla rahat bir şekilde işyerinden çıkarak kayıplara karıştı.

SOKAK ORTASINDA DEFALARCA BIÇAKLANDI

Bağcılar Mahmutbey Mahallesi'nde meydana gelen olayda akşam saatlerinde sokak üzerinde arkadaşlarıyla sohbet eden Gökhan D.'ye sokaktaki bir şahıs sözlü olarak sataşmaya başladı. Sataşmanın ardından Gökhan D., şahsın yanına gitti. Şahsın "Neden yan baktın" demesi üzerine çıkan tartışma sonucu Gökan D. sokak ortasında defalarca bıçaklandı.

YARALI HALDE FIRINCIYA SIĞINDI

Yaralı halde saldırganın elinden kurtulan Gökhan D., can havliyle sokak üzerindeki bir fırına sığındı. Gökhan D.'yi takip eden eli bıçaklı saldırgan fırında da birkaç kez bıçak sallayarak, elinde bıçakla rahat bir şekilde iş yerinden çıktı.

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Olayın ardından iş yeri sahibinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Gökhan D.'yi yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

DEHŞET ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Gökhan D. arkadaşlarıyla birlikte sokak ortasında sohbet ediyor. O esnada eli bıçaklı saldırgan Gökhan D.'ye sataşıyor. Bir süre sonra Gökhan D. saldırganın yanına giderek aralarında sözlü tartışma başlıyor. Tartışma sonrasında saldırganGökhan D.'yi bıçaklıyor.

Yaralanan Gökhan D. kaçarak fırına giriyor. Saldırganda arkasından fırına girerek içeride tekrar bıçaklıyor. Aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Gökhan D. yere düşüyor. Saldırgan ise elinde bıçakla rahat bir şekilde fırından çıkıyor.

YAKALAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.