Yiğit Bulut'tan Seçim Sonuçlarıyla İlgili Dikkat Çeken Çıkış: Dev Adımlar Atılacak

Yiğit Bulut'tan Seçim Sonuçlarıyla İlgili Dikkat Çeken Çıkış: Dev Adımlar Atılacak
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut, seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "4,5 YILLIK YENİ BİR MARATON BAŞLADI" Açıklamasında seçim sonuçlarını yorumlayan Bulut, "Seçi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut, seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"4,5 YILLIK YENİ BİR MARATON BAŞLADI"

Açıklamasında seçim sonuçlarını yorumlayan Bulut, "Seçim bitti... Bu sabah itibariyle tartışma bitti... KAZANAN TÜRKİYE Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ'ın İstanbul ve Ankara konuşmalarından çıkan önemli mesaj; başta ekonomi, savunma sanayii, millileşme gibi konular olmak üzere 4,5 yıllık yeni bir maraton bu sabah başladı" ifadelerini kullandı.

"BİRÇOK ALANDA DEV ADIMLAR ATILACAK"

Paylaşımının devamında "Tartışmalarla kaybedecek zaman yok" diyen Bulut, şöyle devam etti: "Ekonomide, Savunma Endüstrimizin millileşmesinde, alt yapıda, üst yapıda, yerlileşme-millileşme dinamikleri başta olmak üzere birçok alanda dev adımlar atılacak. HAYDİ HEP BİRLİKTE BAŞLAYALIM KAZANAN VE KAZANACAK OLAN TÜRKİYE."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.