'Yol benim, sebze bahçesi yapacağım' diyerek caddeyi trafiğe kapattı
Yayınlanma:
Samsun'da 4 şeritli yolu tapulu arazisi olduğu gerekçesiyle şerit çekerek kapatan vatandaş, caddeyi sebze bahçesi yapmayı planlıyor.
Samsun'un İlkadım ilçesinde oturan İbrahim Akbulut, Gençlik Caddesi'nin bin 550 metrekarelik bölümünün kendisine ait olduğunu öne sürerek yolu trafiğe kapatmıştı. 22 ay kapalı bıraktığı yolu bazı yetkililerin ricası üzerine tekrar açmıştı. Akbulut, aradan uzun süre geçmesine rağmen sorun çözülmeyince bu sabah yolun tamamını tekrar trafiğe kapattı.
Sabah saatlerinde elindeki şeritle yolu kapatan Akbulut, yolun kendi arazisi olduğunu ve bundan sonra arazisini sebze bahçesi yapacağını söyledi. Yolun kapandığını gören ve şaşkınlıklarını gizleyemeyen sürücüler ise geri dönmek veya alternatif yolları kullanmak zorunda kaldı. Geri dönmeyen bazı sürücüler ise olaya tepki göstererek şeridi kopartarak yollarına devam etti.
Ülke
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.