Yurt Dışına Çıkmak İsteyen Müjdat Gezen'in Pasaportuna El Konuldu

Yurt Dışına Çıkmak İsteyen Müjdat Gezen'in Pasaportuna El Konuldu
Müjdat Gezen'in avukatı Celal Ülgen, Twitter'dan yaptığı açıklamada sanatçı Müjdat Gezen'in pasaportuna el konulduğunu duyurdu. Müjdat Gezen'in avukatı Celal Ülgen, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "BÜYÜK ZARARA UĞRAMAMIZA NEDEN OLUNDU" "Yurt dı

Müjdat Gezen'in avukatı Celal Ülgen, Twitter'dan yaptığı açıklamada sanatçı Müjdat Gezen'in pasaportuna el konulduğunu duyurdu.

Müjdat Gezen'in avukatı Celal Ülgen, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"BÜYÜK ZARARA UĞRAMAMIZA NEDEN OLUNDU"

"Yurt dışında oyunu vardı. Ekip gitti Müjdat Gezen gidemedi. Pasaport iptali yargısal bir işlem değil idari bir işlemdir. Üstelik bize bildirilmeyerek büyük zarara uğramamıza neden olundu.

"GERİ DÖNÜYOR"

"Büyük rezalet, yurt dışına çıkış yasağı kaldırılan Müjdat Gezen şu anda yurt dışına çıkamıyor çünkü pasaportu iptal edilmiş. Sabiha Gökçen'de pasaportuna el konuldu ve geri dönüyor"

Müjdat Gezen

"EMNİYET ÖZÜR DİLEDİ"

Avukat Celal Ülgen, saat 14.00'da basın açıklaması yapacaklarını duyurdu. Bu açıklamanın ardından bir paylaşım daha yapan Ülgen, "Emniyet Müdürlüğünden aradılar. Sistemsel bir hata olduğunu ve Müjdat Gezen'in yurt dışına çıkabileceğini, pasaportunu derhal vereceklerini söylediler. Özür de dilediler. Bu nedenle Basın toplantısı iptal. Müjdat Gezen oyuna yetişmeye çalışacak" dedi.

NE OLMUŞTU?

Müjdat Gezen hakkında katıldığı bir televizyon kanalındaki sözleri nedeniyle Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçundan soruşturma başlatılmıştı. Gezen'e adli kontrol kararı ve yurt dışına çıkış yasağı verilmişti. Karar, 23 Ocak 2019 tarihinde kaldırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.