Yuto Nagatomo, Kap'a Bildirildi! Maliyeti...

Yuto Nagatomo, Kap'a Bildirildi! Maliyeti...
Inter, Yuto Nagatomo'nun transferi için Galatasaray ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı. İtalyan kulübü ayrıca, Nagatomo'ya hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek, yeni kulübünde başarılar diledi.Inter'in ardından Galatasaray da bir açıklama yaparak, Yuto Nagatomo'nun transfer.
Inter, Yuto Nagatomo'nun transferi için Galatasaray ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı. İtalyan kulübü ayrıca, Nagatomo'ya hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek, yeni kulübünde başarılar diledi.

Inter'in ardından Galatasaray da bir açıklama yaparak, Yuto Nagatomo'nun transferini duyurdu. 

Galatasaray'ın Yuto Nagatomo için ödeyeceği rakamlar da belli oldu. İşte Nagatomo için KAP'a yapılan açıklama:

"Profesyonel futbolcu Yuto Nagatomo ve kulübü FC Internazionale Milano SpA (Inter) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 2.500.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcunun kendisiyle de 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 2 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

TRANSFERİ ABDURRAHİM ALBAYRAK BİTİRDİ

Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, İtalya'ya giderek Inter'li yöneticilerle bir araya gelmiş ve Nagatomo'nun bonservisinin alınması için görüşmeler gerçekleştirmişti.

Galatasaray formasıyla 15 maça çıkan ve 3 asist yapan Japon futbolcu, kısa sürede taraftarın sevgilisi olmayı başarmıştı.

Dünya Kupası'nda H Grubu'nu ikinci sırada bitirerek bir üst tura yükselen Japonya, Belçika ile karşı karşıya gelecek.

YUTO NAGATOMO'NUN KARİYERİ

12 Eylül 1986 doğumlu Yuto Nagatomo profesyonel futbol kariyerine ülkesinin takımlarından FC Tokyo'da başladı. 2007-2010 yılları arasında Japonya Süper Ligi'nde top koşturan Nagatomo, 2010-2011 sezonu başında o dönem Serie A'ya çıkan A.C. Cesena tarafından kiralık olarak transfer edildi.

Japonya'ya 17 Temmuz 2010'daki F.C. Tokyo-Vissel Kobe maçının ardından görkemli bir törenle veda eden ve İtalya macerasına başlayan Nagatomo'nın bonservisi Cesena tarafından Ocak 2011'de alındı ama Japon oyuncu hemen akabinde kendini bu kez kiralık olarak Inter'de buldu.

6 Şubat 2011'de Wesley Sneijder'in yerine oyuna girdiği 5-3'lük Roma maçıyla Inter'de siftah yapan Japon oyuncunun bonservisi sezon sonunda Cesena'dan alındı. Nagatomo, kariyerine 2011-2018 yılları arasında Inter'de devam etti. Her iki ayağını da kullanabilen ve hem sol bekte hem de sağ bekte görev alabilen Japon futbolcu, bu süre zarfında toplamda 210 maça çıktı ve 11 gol kaydetti.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Inter'den Galatasaray'a kiralık olarak transfer olan tecrübeli futbolcu, sarı kırmızılı takımın elde ettiği 21. şampiyonlukta tamamı ilk 11'de olmak üzere çıktığı 16 maçta, 3 asist yaparak önemli rol oynadı.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.