Cengiz Yılmaz

Cengiz Yılmaz

Cemaatlerden Uzak Durun.

Cemaatlerden Uzak Durun.

Merhaba dostlar,

Bir aylık aradan sonra sizinle olmaktan mutluyum biraz tatil biraz dinlenme derken bir aylık zaman çok çabuk geçip gitti.Tam da bu arada ülkemizde bir darbe girişimi oldu.

Baştan belirteyim darbeyi lanetliyorum kim olursa olsun, kim yaparsa yapsın darbe ülkeye, cumhuriyete, demokrasiye zarar verir.Artık 21.yüzyılda böyle şeyler olmaz derken darbeyi kucağımızda gördük.Kınıyorum ve lanetliyorum birde savunmasız insanlara kurşun sıkacak kadar aklını yemiş, kendi komşusuna akrabasına kurşun sıkmak da ne oluyor..Yazıklar olsun sizin örümcek beyinlerinize..Bu cemaatlerin ülke kalkınmasında bilği teknolojisinde hiç bir katkıları varmı? .Bunların işi dini ticarete döküp fakir fukara çocuklarına pazarlamak.Din mi istiyorsun  arana kimseyi koyma kuran sana doğruyu öğretecektir.

Bu güne kadar cemaatlerle işim olmadı olmazda dini onlardan öğrenecek kadarda aptal değilim. Bildiğim inandiğim bana yeter. Şimdi Atatürk'ü saygıyla anıyorum cemaat ve tarikatları neden kapattığı açık seçik ortada.Cemaat okullarında, yurtlarında ne gibi pislikler döndüğünü bilmeyen kalmadı. Ama hala tecavüzcü yurtlar okullar kapanmadı. Demek hala buralardan beklentiler var. Ülke şeyhler, devrişler, hocalar ülkesi olmaya başladı yazık,bunun semeresi 15 Temmuz işte.

Artık Türkiye bu cemaatlerden,tarikatlardan kurtulmalıdır, Bir çiban gibi zamanı geldikçe diğerleride patlıyacaklardır. Bu gün fetö yarın başkası. Bu iş hükümete ve sayın Cumhurbaşkanımıza düşmektedir. Temizleyin bu urları, temizleyin bu kangren olmuş parazitleri. Milli eğitimi çağdaş yarına temiz nesil yetiştiren bilği ve teknoloji ile donatılmış yerler haline getirin. Nesil teknoloji üretsin darbe değil, Nesil cumuhuriyetin, çağdaş kavramları içinde büyüsün.

Anneler, babalar sırtınızdan kimse para kazanmasın.Üstelik birde çocuğunuzu kayıp etmeyin.Çocuğunuzu kimlere hangi okullara verdiğinizi araştırın. Bu vebale ortak olmayın. Lütfen çocuklarınızı ne olduğu belli olmayan cemaat ve tarikatlardan uzak tutun..

Saygılarımla Cumanız mubarek olsun.

Cengiz Yılmaz--Şair ve yazar..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Cengiz Yılmaz Arşivi