Dilek Soyak

Dilek Soyak

Atalay Sana Gazeteden Mesajım Var

Atalay Sana Gazeteden Mesajım Var

Sana İsminle hitap etmem zoruna gitmez her halde.. Öyle ya deşifre olmaktan korktuğun için kıydığın onlarca canın yanında sana Atalay demem koymaz sana be Atalay.  Bakalım bu yazıdan ne mesaj çıkaracaksın?  Oyun bitti Atalay ve bu oyunun kaybedeni sen oldun. Yakalandığın andaki sakin halin, polise verdiğin ifadelerin ne oldu da birden değişti? Can almaya doymadığın için mi? Yoksa bu cinayetleri işlemen için sana gazetelerden gelen mesajlar mı?   Bu defa da o gazeteler sana deli ol Atalay diye bir mesaj mı verdi?. Bu nasıl bir ruh hali ki sana bunları söyletebiliyor.

Sen deliliği bu kadar mı basite alıyorsun Atalay Delilik bir oyun değil ki! Hele senin gibi akıllı geçinenlerin hiç becerebileceği bir oyun değil. Aklının sana oynadığı oyunlara gelince izlediğin oyunların fazla etkisinde kaldığın açıkça ortada da, kıydığın canların cezasız kalacağını sanıyorsan yanılıyorsun. Emin ol başlattığın yeni delilik oyununda bu defa yalnızsın.

 

Hadi diyelim iddia ettiğin gibi, gazetelerden mesaj aldın Atalay zaten böyle bir durum var ise, bunlar sevgili doktorlarımızın gözünden kaçmaz. Ama yine de tüm bunlar kıydığın onlarca canın mazereti ve bahanesi, olamaz. Yok böyle bir hayat Atalay.

Sen ekmeğini yediğin insanların canına kıyabilecek kadar acımasızsın. Sen Anne babanı üniversite okuyorum diye kandıracak kadar tutarsızsın, sen en yakın arkadaşlarını harcayacak kadar vicdansızsın, sen var ya sen deli filan değilsin. Sen Atalay adında seri bir katilsin. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dilek Soyak Arşivi