Dilek Soyak

Dilek Soyak

Esra Erol Neden Çileden Çıktı?

Esra Erol Neden Çileden Çıktı?

Esra Erol’ dan Zuhal Topal'a Bomba Gibi Cevap

Size dikkatimi çeken bir konudan bahsetmek istiyorum.

Atv’de program yapan Esra Erol’un programın sonlarına doğru gözyaşları içinde yaptığı 'Zuhal Topal’ ve kocası hakkında  yaptığı açıklamalar. Eminim en az benim kadar ekran başında bir çok kişiyi de etkiledi. Sözlerine sürekli bel altı çalışması yapıyor' diyerek başlayan Erol ise, Zuhal Topal ve kocası, eski yapımcılarım Zeynep – Onur Peker ile beni bitirmeye çalışıyorlar dedi. Ekran önünde yıllardır gülen yüzüyle görmeye alıştığım Esra Erol’un bu üzgün hali gerçekten yüreğime dokundu. Sürekli bel altı çalışmasının nedeni ise, Zuhal Topal'a söylenen bu sene atv'ye geçtikten sonra bu program kalkacak sözleridir demesi de; hayli düşündürücüydü.

Esra Erol Bu Güne Kadar Hep Sustum

Esra Erol hukuk önünde bu süreci atlatacağım diye bu güne kadar hep sustum. Artık olayın boyutu  çok değişti demesi Peki, ne oldu da? Esra Erol gözleri dolarak programında bu açıklamaları yapma gereğini hissetti. Neydi onu bu kadar çileden çıkartan? Zuhal Topal'ı oldukça zor duruma sokan bu açıklamalar, sonrası akıllara '' Zuhal Topal 'ın yapımcısı ile Esra Erol arasında neler yaşandı? '' sorusunu bir kez daha getirdi.

Esra Erol Nikah Skandalına Jet Cevap

   Sonuçta ikisi de ekranların sevilen yüzlerinden ve kendi alanlarında oldukça başarılılar. Öyle ya; neden durduk yere Seda Abla, Zekeriya Atak şehitlerle ilgili olayda güya Zuhal Topal'ın programını karıştır desin.

Ardından gelen nikâh skandalı;

   Tüm bunlara yanıt olarak, Şoförü sahte nikâh memuru olarak ben mi çıkarttım diyen Esra Erol sözlerine Serpil Örümcer’i programa ben mi çıkarttım, karşısına çıkan beyefendinin evli olduğu ortaya çıkmış, o beyefendiyi de ben çıkarttım, diye tepki vermesi tüm bunlar sanki hüzünlü bir filmin karesi gibiydi.

ESRAL EROL DOĞUMA GÖZYAŞLARI İLE GİTTİM 

   Doğuma gözyaşları içinde gittiğini söyleyen Esra Erol Face hesaplarla kendisine  'sen o doğumda geber' 'senin çocuğun da gebersin' diye yorumda bulunulduğunu gözyaşları içinde açıkladı. Üzgün olduğu her halinden belli olan Erol 8 aydır hep sustum. İcralar, ihtarlar ve bu gün yine ifadeye gidiyorum. İfadeye gitmemim de nedeni: hamile skandalı yüzünden. Kovduğunuz ve aynı zamanda şiddet gösterdiğiniz çalışanlarınızdan birinin iddiasıdır diye cevap vermesi. Gerçekten düşündürücüydü.

SİZ BENİM ARŞİVİMİ ÇALDINIZ

   Hamileliği ve sonrasında yaşadıklarını, Allah’a havale ettim, ama hiç beddua etmedim. Allah’ım öyle büyük ki, ben o günü göreceğim diye sözlerine devam eden Esra Erol, siz benim arşivimi çaldınız. Hukuk var yargı var, her şey orada çözülür, bir de ilahi adalet var dedi. Ben en çok bu söze takıldım. Evet, İlahi adalet var. Şu üç günlük dünyada değer mi ? bu kadar üzülmeye .

"ÖYLE BİR ŞEY SÖYLEYECEĞİM Kİ ; 0 İKİ KARI-KOCA TÜRKİYEDE DURAMAYACAK"

   Esra Erol ekranlardan büyük bir yankı uyandıran bu açıklamalarına bu bir tehdit değildir, kendi yaşadığım bir olaydır. Öyle bir şey söyleyeceğim ki ; O 2 karı koca Türkiye'de duramayacak. O zaman Türkiye'de yer yerinden oynayacak diyerek son noktayı koydu. Keşke bunlar hiç yaşanmasaydı.  Esra Erol’un gözyaşları içinde yayında yaptığı bu açıklamalar, eminim benim gibi ekran başındaki birçok kişiyi de üzdü. Yeni anne olmuş, yıllardır başarı ile sürdürdüğü evlilik programı ve örnek yaşam tarzıyla, çizgisinden hiç çıkmamış başarılı bir insanın bunları hak etmediğini düşünüyorum. Çünkü Esra Erol deyince aklıma benim sorunlar karşısında her zaman yapıcı davranan, samimi doğal bir insan geliyor. Zuhal Topal biz zaten seni çok eskilerden beri yaptığın çeşitli programlarda tanıyor ve seviyorduk. O neşeli sempatik tavırlarınla gönülleri çoktan fethetmiştin. Umarım en kısa süre içinde Esra Erol ile yaşadığınız bu sorunlar çözülür buzlar erir.

   Her şeyin hakkınızda  güzel olması dileğiyle, İyi haberlerinizi bekliyoruz ve sizleri çok seviyoruz.

 

  Sevgilerimle

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Dilek Soyak Arşivi