Mürsel Adıgüzel

Mürsel Adıgüzel

Başöğretmen Mustafa Kemal

Başöğretmen Mustafa Kemal

Başöğretmen Mustafa Kemal
 
Değerli arkadaşlarım, bugün 26.11.2016 günü itibariyle Türkiye Gazeteciler Cemiyeti adresinde bulunan "Burhan Felek Konferans Salonunda" konuşmacı olarak yerini alan Radyo sunumcusu Sayın Tülin Öztürk Ekici, Emekli Öğretmen Şair- Yazar Sayın Mualla Tetik’in yer aldığı divanda, başkan olarak yer alan Gazeteci, araştırmacı yazar Sayın Ahmet Özdemir'’in sunumunda icra ettikleri programında olmaktan mutluluk duydum. Sunum heyetinin yapmış oldukları birbirinden anlamlı açıklamalarından yararlanmış oldum.
 
Bu çalışma içinde çok değerli sanatçılarımızdan saz ve söz dinledik. Ayriyeten “Barış” konusunun işlenmesi yanında “Kadına Karşı Şiddetle Mücadele” konusu da işlendi. Başöğretmen Mustafa Kemal düşüncesi esas alınarak, öğretmenler günü işlendi. Öğretmenlerle ilgili konuşmaların yapılması yanında, öğretmenlerle ilgili bir birinden anlamlı şiirler okundu. Bu anlamlı günde, bende "Mustafa Kemal Destanı" adlı kitabımda yerini alan Mustafa Kemal Destanı adlı şiirimden bir bölümü okudum.
Bu çalışma içinde bulunan birbirinden değerli olan şair ve yazar dostlarla tanışma fırsatı buldum. Bu anlamlı günde, böyle bir heyet içinde bulunmaktan gurur duydum. Bu günü bizlere sunan heyete teşekkür ediyor, sevgiler sunuyorum.
 
Mürsel adıgüzel
Eğitimci Yazar ve Şair

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mürsel Adıgüzel Arşivi