Mürsel Adıgüzel

Mürsel Adıgüzel

Örgütlü Olmak

Örgütlü Olmak

 

Örgütlü Olmak

Değerli şair, yazar ve sanatçı arkadaşlarım.

Ülkemizin aydın, çağdaş ve düşünen insanları olarak, doğru yerde ve doğru adreste bir arada örgütlü olmamıza kesin ihtiyaç vardır. Mevcut sistem içerisinde ne yaparsak yapalım, sesimizi sanal alemin dışında duyurma şansımız ne yazık ki çok az olmaktadır. Bizler, gelecek kuşaklara yaptığımız çalışmalarımızın ulaşması için, mutlaka yazılı edebiyatın içinde yer almalıyız. Bu itibarla,  fikir ve düşünce sahibi kalemlerin örgütlenmesi kanuni haklarıdır. Benim ve arkadaşlarımın tek amacı vardır, o da örgütsüzlük içinde olan arkadaşların örgütlülüğünü sağlamaktır. Kalem tutan ellerin, sorunlarını yakinen bilen bir arkadaşınız olarak, böyle önemli bir görevi üstlenmenin ve sorumluluğunu taşımanın pek kolay olmadığının farkındayım. Ancak birlikte hareket ettiğimiz sürece, başarılmayacak hiç bir husus söz konusu olamaz.

Değerli şairler, yazarlar ve sanatçı arkadaşlarım, bu çok önemli birlikteliği oluşturduktan sonra, vakti ve zamanı geldiğinde bu önemli görevi sizlere devredeceğiz. Ancak yinede görevimiz sizlerin yanında ve sizlere hep olmak olacaktır. Anadolu “Kültür Sanat ve Mozaik Derneği” üyeleri olarak,  bir araya geldiğimizde mutlaka bir takım sorunlarımızı aşarız diye düşünüyorum. Üyelerimiz ve üye olmak isteyen şairlerimiz üyelikle ilgili düşüncelerini http:/www.anadolukulturdernegi.com  sitemize yazabilecekleri gibi, facebook üzerinden de benimle yazışmaya geçebilirler. Amacımız arzu eden şairlerimizi bir araya getirmektir.

Daha kaliteli çalışmaların ortaya çıkmasını, sağlamaktır. Yazılmış ve yazılacak eserlerin, kitlelerle buluşmasını istemekteyiz. Bunu başara bilmek içinde, bu düşünceyi kabul eden, bütün arkadaşlarımızla bir arada olmak istemekteyiz. O nedenle, arkadaşlarımızın da biran evvel derneğin üyesi, olmaları gerekir.

Yönetim Kurulu Başkanı olarak, bütün üye arkadaşlarımızın, edebiyat dünyasında tanınmalarına önem vereceğimizi ve basın yayın yoluyla kamuoyuna seslerini duyurabileceklerini düşünmelerini istiyoruz. Her türlü sanatsal çalışmaların haricinde, antoloji kitapları yanında, ilköğretim çocuklarının gelişimini sağlayacak yazılı materyallerin yazılmasını ve her okula yayılmasını istiyoruz. Bizler bu çalışmaların içinde olmak isteyen üyelerimize gerekli ortamı sağlamak istiyoruz.  “Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz” olunmasını istiyoruz.  

Mürsel Adıgüzel

Eğitimci Yazar Şair

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mürsel Adıgüzel Arşivi