Yüksel YAZICI

Yüksel YAZICI

Bir Komplo Teorisi

Bir Komplo Teorisi

                     Bir Komplo Teorisi

Herkes birbirini kandırıyor  bugünlerde gerçekten… Cemaatlar iktidardaki liderleri, Liderler toplum katmanlarını, iktidar partisi  muhalefet partilerini,  onlar da tabanlarını…

 

Yani kandıranlar, kandırılanlar birbirine karışmış tam bir arap saçı!

 

Eh sıra bizde vallaha… Bu furyaya katılmazsak günah olur!

 

Fakat kandırmak bize göre değil elbet! N’apalım? Şöyle inandırıcı cinsinden bir komplo teorisi sunalım sizlere… Fakat olursa hani, boş atıp dolu tutarsak suçlamayın  bizi! Suçlarsanız da kandırıldık der çıkarız işin içinden moda ya hani!

 

Bakın şimdi! Gündemi en çok meşgul eden sorun ne?

 

Teröristbaşı Fethullah Gülen’in ABD tarafından derdest edilip ülkemize teslimi değil mi? Tamam işte… O meselenin tam üstüne basıp, aklıma düşenlerin arka planından söz edeceğim size…

 

ABD bu terörist başını verir mi dersiniz?

 

Hiç sanmıyorum! Çünkü dünyanın en güçlü devleti olan ABD’nin en güçlü kuruluşlarından biri hatta başta geleni onların istihbarat teşkilatı olan CIA’dır.

 

Ve Türkiye’de denenen mini darbe harekatının ardında da, söylentilere göre  bu korkunç teşkilat bulunmakta olup, Fetö ile hala  işbirliği içindedirler.

 

O nedenle bu adamı ABD kolay kolay asla vermez! Kolay kolay diyorum, çünkü ona bir şartla kıyabilirler. Zaten o kıyılacak bir şarttan dolayı ona arka çıkılmış ve ülkemize akla gelmeyen çok önemli bir tezgah kurulmuştur.

 

Anlatayım efendim:

 

Birkaç gün önce, Amerikalı üst düzey bir sözcü “Kurulacak Kürt devleti için Türkiye’den bir kısım  toprak alınacaktır” dedi, bilmem bilginiz var mı?

 

İşte düşündüğüm fantastik   teoriye göre  yakında olacakların mirengi noktası işte  burasıdır.

 

Yani diyelim ki, yıllardır terör yoluyla ayak yapılan bu Kürt  devletinin  yakında kurulmasına karar kılındı ve toprağa ihtiyaç hasıl oldu. İşte o zaman, iktidarın gerçek lideri sayın RTE’ye ABD:

 

“Ver istediğimiz toprağı, al Fethullah’ı…” derse, bu olmaz mı sanıyorsunuz?

Öyle sanıyorsanız, Türkiye dış siyasetinden damla haberiniz yoktur!

 

Diyeceksiniz ki, “İş toprağa gelince akan sular durur…”

 

Vah canııımmm! Ne kadar da içtenlikli vatanperversiniz böyle?

 

 Peki, soruyorum şimdi size o zaman:

 

“Ege’deki 16 adamıza yerleşen Yunanistan’a ne yaptık ya da yapıyoruz biz?

Hiçbir şey değil mi?

 

İşte Kürt devleti için toprak dayatması da aynı yola çıkabilir rahatlıkla… Hem ABD gibi süper güç istedikten sonra “hayır”mı diyeceksiniz?

 

Ki Fethullah,şu aşamada verilecek toprak kadar önem arzetmektedir. Zira varoluşu ve ikbalinin önündeki tek engel odur.  Onu tamamen oyun dışına atmak,  hatta yok etmek anladığımız kadarıyla  tek amacıdır. Kısaca ona nöbet nöbet gelen rahatsızlık ya da geceleri uykularını kaçıran en büyük kabustur o...

 

Ve ucunda bir komplo teorisi de olsa cumhurbaşkanımızın bu nöbetlerden ya da kabustan kurtulması hem kendisinin ve hem de ülke halkının en önemli sorunudur. Çünkü bu olay uzadıkça nöbetler artacak, kabuslar şiddetlenecektir.

 

Umarım ve dilerim ki, iş taa buralara varmadan ABD teröristbaşını derdest edip, ülkemize darbe suçlusu olarak teslim eder. Eğer iş uzar da, toprak pazarlığına dökülürse, ülkemizin bölünmesi ve hatta bir iç savaş kaçınılmazdır.

 

Söylemedi demeyin!

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yüksel YAZICI Arşivi

"27"

08 Eylül 2016 Perşembe 00:01