Yüksel YAZICI

Yüksel YAZICI

Çözüm Süreci(ymiş)!...

Çözüm Süreci(ymiş)!...

Çözüm Süreci(ymiş)!...

Efendim, Türkiye’de garabetlikl mi ararsın? Sürüylen…

Bayramda hiç gereği yokken ziyaretine izin verilen bebek katili  ve  40 yıldır ülkenin başbelası Apo, haber göndermiş!

“Çözüm süreci devam etsin, 6 ayda bitirelim!”

Vay anasını sayın seyirciler… Adam müebbet hükümlü ve aslında da idamdan kıl payı kurtulmuş!  Yaşadığına şükretmiyor da, koca bir ülkenin siyasetinde rol kapmaya çalışıyor.

Emriniz olur efendim! Ne demek, derhal…

Be utanmaz adam, be haysiyetsiz… Güneydeki şehirlerimizi harabeye çeviren siz değil misiniz? Ki, daha dumanı bile tütüyor o yangın yerlerinin… Sen hangi akla dayanıyor, kimin sulanmış beynini kullanıyorsun da , böyle bir istemi dile getirebiliyorsun?

Zaten sana bayram ziyareti verenlerde kabahat! Ne hakkın var ki buna? Diyeceksin ki insan hakları filan… Sen insan mısın ki? Haydutsun haydut!

Bu söylediklerim Kürt kardeşlerimiz için değildir elbet! Yalnızca ayrılıkçı terör örgütü olan PKK’yadır. Zaten onlar Kürt değil Ermenidirler. Ve tamamen Ermeniler’e hizmet amacıyla kurulup, katliamlara talip olmuşlardır.

Başlangıçta kendilerini solcu ya da sosyalist filan biçimiyle tanıtmışlar ve bölgedeki dürüst insanların sempatisini kazanmışlarsa da, hiç de öyle değildirler bilinmeli ki... Tamamen şovenist, görünümde Kürt fakat esasta faşist Ermeni milliyetçisidir onlar bunu böyle bilesiniz!

Zaten aslında hiçbir teröristin milliyeti yoktur! Çünkü onlar, yalnızca emperyalist ülkelerin maşasıdırlar. Ve onları cahil kimseler  ne yazık ki milliyetçi, özgürlükleri için mücadele eden gerilla sanmaktadırlar.

Yalan! Bin kere yalan… Çünkü tek amacınız vardır onların! Bu da birkaç küçük lokma karşılığında emperyalizmin maşalığıdır!

Çözüm mözüm safsatası içinde hayal kuran ahmaklar, bakın söyleyeyim kısaca… Türkiye sınırları içinde bütün yasalar herkes için midir? Evet!

Mahkemelerde sizler de hukukun üstünlüğü aynen uygulanıyor mu? Evet!

Çocuklarınız aynı okullara gidebiliyor, öğrenin görebiliyorlar mı? Evet!

Parti kurabiliyor, siyaset  yapabiliyor ve  meclise temsilci gönderebiliyor musunuz? Evet!

Ülkenin herhangi bir yerinde mal mülk alabiliyor, iş kurabiliyor ya da yan gelip yatabiliyor musunuz? Evet!

Bunların üstüne üstlük,  ahırlarda bile eşeğinizi ısıttığınız  kaçak elektiriğin bedelini zoraki olarak batıdaki dürüst insanlar ödüyor mu? Evet!

Devletin her türlü yardımı ayrıcalıksız ve  hatta fazladan olarak sizlere dağıtılıyor, ayrıca bölge ailelerine parasal ödemeler yapılıyor mu? Evet!

Bu güzelim ülkede özgür olarak yaşayabiliyor musunuz? Evet!

Peki be Allah’ın belaları, daha ne istiyorsunuz? Ki, size verilen hakların bir kısmı ülkenin diğer insanlarına verilemiyor bile…

Bu yaptığınız, böylelikle yediğiniz kaba pislemek olmuyor mu? Ki,  ilk fırsat bulduğunuzda harabeye döndürdüğünüz kendi illerinizi yakıp yıkmaktan bile çekinmediniz. Nasıl varlıklarsınız siz? Hiç utanmanız, arlanmanız yok mudur?

Ve şimdi yine çözüm süreci öyle mi?

Gidin karşımızdan lanet soyları, iblisler…

Çözüm sürecinin tadı damağınızda kaldı anlaşılan… Ve bu iyi niyetli Türk milletini ahmak sanıyorsunuz! Kör bile bir kuyuya iki kere düşmez, oldu bir kere işte… Ve bundan böyle edebinizi takının, ekmek yediğiniz sofraya pislemeyin! Sizleri, yaratandan ötürü hep hoşgördük, yine de hoş görmeye çabalayacağız.

Ama sakın ola sabrımızı taşırmayın!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yüksel YAZICI Arşivi

"27"

08 Eylül 2016 Perşembe 00:01