Yüksel YAZICI

Yüksel YAZICI

Döneme Özel Kozmik Enerjiler

Döneme Özel Kozmik Enerjiler

                                          Döneme Özel Kozmik Enerjiler

Sevgili okurlarım,

Bugün sizlere, İçinde bulunduğumuz zaman dilimindeki gezegenimizin, çok farklı enerji türlerinin tesirinde oluşu hakkında  bilgiler aktaracağım, çünkü çok önemli... Spiritüel çevrelerde bu yeni enerjilere, “yeniçağ enerjileri” deyimi kullanılmaktadır. Kozmostan gelen bu yeni enerjiler, bilinç ve idrak seviyesi yükselmiş sevgi ve verici  (diğergamlık) ortamı ortamı içerisinde olan varlıklarda, bilincin varedici melekelerini zorlayan ve destekleyen niteliktedir.

Girmekte olduğumuz Kova burcu çağında  gezegenimiz üzerindeki bütün varlıkları, daha yüksek bir yaşam düzeyine eriştirecek olan bu enerjilerin alınabilmesi için, varlıkların önceden  bir hazırlık süreçleri geçirmiş ya da iyi-kötü bir tekamül seviyesini kazanmış olmaları şarttır.

Böyle bir ön hazırlık yok ise, planet üzerindeki tekamül sürecinde bulunan varlıkların; gelen yeni çağın getirdiği kozmik enerjileri alma olanağı bulunmamaktadır. Yani, bir örnek olarak söylersek; anahtar ile kilidin birbirlerine uyumlu olması gerekir ki, bir ortak çaba ortaya çıkabilsin!

Ya da başka bir örnekle; binanın elektirik donanımı eksiksiz ve uygun ise, ona dıştan bağlanacak olan ana kablodaki enerji bina içine girebilecek ve düğmeler çevrildiğinde lambalar yanabilecektir.            Tesisat noksan, arızalı ya da kablolarda kopukluk varsa; dışarıdan alınan enerji işe yaramayacak ve hatta bazı tehlikelere ya da benzeri olumsuzluklara neden olacaktır.

Ve siz, eğer ki kendinizi aniden vuracak böyle bir akıma güvenli olarak hazırlamış değilseniz; çıplak telden geçen cereyana  çarpılarak anında kömür olursunuz! Bu oldukça kötü bir durumu açığa çıkartır. Kötü terimi, bir olumsuz gücün yersiz ve zamansız ortaya çıkması demektir. Yani koşullara ve realiteye uyum sağlayamayan gücün ifadesidir.

Bir elektirik kurumu nasıl ki sizi çıplak bir kablo ile karşı karşıya bırakarak tehlikeye atmazsa, bu yeni kozmik enerjileri kontrol eden üst düzeydeki İlahi Nizamın sorumlu varlıkları da, hiç bir kimseyi asla zor bir durumda bırakmaz!

Onların kudretlerince, bilinçleri açılmamış ve henüz hazırlanmamış varlıkların bu enerjileri almaları engellenir ve konuyla ilgili gereken önlemler mutlaka alınır.

Bu enerjiler, devre sonu varlıklarını pozitif olarak beslerler ve frekanslarının yükselmesine  doğrudan yardımcı olurlar. Çünkü bu enerjiler, bilincin subjektif katmanlarında her ne mevcutsa dışa çıkartılmasını tetikleyen  ve objektif tezahürler halinde tesirleri bulunan özelliklere sahiptirler.

Eğer varlığın, olumsuz, bencil ya da  bütünün yararına olmayan fikir ve duygularının yansımaları gözardı edilirse, bir dehşet hal ortaya çıkabilir. Zaten onların yapıcı vasıfları vardır ve liyakat sahibi olmayanların kanallarından geçemezler. Üstüne üstlük bu enerjiler, henüz yeteri tekamüle varamamış olanlarda, tam tersi oluşuma da neden olurlar. Bu kişiler, akan enerjiyi uygun biçimde yüklenemediklerinden; şoklara uğrayıp cinnet geçirirler, çılgınlaşıp en üst düzeyde saldırganlaşır ya da gücüne dayanamayıp intihar ederler!

Yeni Kova Çağının  getirmeye başladığı enerji akımlarının güçlü ve pozitif uyarıcı niteliği, toplum hayrına bilgi ve sevgi olarak yansımakta olduğu bilinmektedir. Çünkü bu  çağın, planetteki özellikle düşünce ve bilgi kirliliğini temizleme ya da  arındırma operasyonu olarak değerlendirimektedir.

Varlıkların çoğu,  yaşadığı gezegeni bütünüyle yaşamın gözü ile değil; Tanrı’nın gözü ile de değil, yalnızca kendi egosantrik bakışı ile görmektedir.Ve genellikle Dünya’yı kendi kimliğine ve karakterine göre olması gerektiğini sanır. Bundan da kendi özel ortamını yaratır ve olan bitenlere de subjektif görüşünün  zaviyesinden bakarak kendi dünyasına şekil verir. Hatta varlık çoğu kez, Tanrı’nın bile kendisi gibi düşündüğünü sanmakta ve buna mutlak inanmaktadır!

Kıyam-et süreci içinde yoğunlukla gelen yeni çağ enerjileri, varlığı şimdiki bilinç halinden daha yüksek bir hale geçireceği değişim hareketini de işaret eder. Toplumların bugünkü halini değerlendirince, olacak değişimin mümkün görülmediği akla gelebilir. Bu, pamuk balyasının içinden içinden yanmasına benzer. Alevlerin balyayı tümüyle kaplaması için belirli bir sürecin geçmesi gerekir. Ateşin sönmesi de sözkonusu olabilir. Bu durumda olanlar, yeni çağ enerjilerinden yararlanamayan ya da onlarla bağdaşayamayan; bir diğer tanımla bu siklusta (25.920 yıl süren zaman dilimi) mezun olma adaylığı henüz onaylanmamış tekamül seviyesinde bulunmuşluğun ifadesi sayılır.

Sevgilerle...

 

                                     

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yüksel YAZICI Arşivi

"27"

08 Eylül 2016 Perşembe 00:01