Şehmus ÇAKI

Şehmus ÇAKI

Vatandaşa Ayrılan Cep'e El Koyan Şark Halı

Vatandaşa Ayrılan Cep'e El Koyan Şark Halı

      9 kasım 2016 tarihinde'' İstanbul Belediyesi'nin Cep Diye Vatandaşa Sunduğu Yerde Bakın Ne Oluyor'' adlı yazımda bahsettiğim ve sonuçtan siz değerli okuyucularımı haberdar etmeye söz verdiğim yazımın sonucu olarak;  

 İstanbul’un  / Fatih ilçesi- Fındıkzade semtinde ki Millet caddesinde bulunan  Mado’nun yanında ki ŞARK HALI' nın korsan olarak el koyduğu otomobiller için ayrılan cepteki emparyeller Fatih Belediyesinin çabaları sonucu araçlara yüklenerek götürülmüş,  fakat ne yazık ki yerine ŞARK HALI tarafından yenileri bu sefer siyah çubuklu olarak konulmuştur. Demek ki korsan işgal devam etmekte ve Devlet'in yetkili bir kurumu olan Fatih Belediyesinin uyarıları dikkate alınmamaktadır.

    Caydırıcı bir cezanın olmayışı kişilerin bu şekilde davranmasına neden olmakta üzücü olayların meydana gelmesine olanak sağlamaktadır. Sonuçta park etmek isteyen bir vatandaş karşısında oraya el koymuş Şark Halı'nın elemanlarını görünce ve hakkını savunmaya kalkınca acaba ne olacak diye, sonucu nerelere varacak diye neden düşünülmemektedir. Muhakkak adı geçen yerde kavga veya yaralanmamı olması gerekmektedir. Bu hiç istemediğimiz bir vakadır. Fakat ne yazık ki bu gidişle  sonucun ne olacağı tarafınızca malümdur.  Gerekli yerlere ve ilgililere duyurulur.

Şehmus Çakı

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Şehmus ÇAKI Arşivi