Mürsel Adıgüzel

Mürsel Adıgüzel

Sanat Severlere Bir Sözüm Var

Sanat Severlere Bir Sözüm Var

 

Sevgili okurlarım ve sanatçı dostlarım,

Her birimizin geçmişten günümüze getirmiş olduğumuz, bilgi ve becerilerimizle, Anadolu Kültür Sanat ve Mozaik Derneği çatısı altında gerçekleştirmeye çalışmaktayız. Bu çalışmaları yaparken, bazı sanatsever ve sanatçıların vermiş oldukları hizmetleri takdire şayandır. Bu bağlamda söylemek istediğim odur ki, sanata ve sanatçıya sunulan hizmet, hizmetlerin en kalıcısı ve en hayırlısı olanıdır.  Bu sunulan hizmetler unutulmayacağı gibi, her daima hatırlanacaktır. Bu vesileyle Anadolu Kültür Sanat ve Mozaik Derneği yöneticileri olarak, kültür sanat etkinliklerini daha ileri boyuta taşıma gayreti içine girmiş bulunmaktayız. Bir yılı aşkın bir süre içinde ayda bir gün yapmış olduğumuz etkinlikler yeterli olmasa bile, siz sanatsever ve sanatçı dostlarımıza azda olsa katkı sunmuş ve sizlerden çok şeyler öğrenmişizdir. Sizlerin sanatsal çalışmalarınıza daha çok katkı sunmak adına, sizlerden bir takım beklentilerimiz bulunmaktadır. Bu çalışmalarımızın tam anlamıyla yeterli olması bakımından, sizlerin de derneğimize üye olmanız ve katkı sunmanızı beklemekteyim. Böylece bu çalışmaları ileri boyutlara daha rahat taşımış oluruz. Her ilde büyük bir sanatçı topluluğuyla kenetlenme gerçekleşmiş olur. Şimdiye kadar yapmış olduğumuz çalışmalarımıza katılan yazarlar, şairler, ozanlar ve diğer dallarda çalışmaları bulunan arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Bizlerin tanımadığını ve kendilerinin tanıdıklarını beraberlerinde getirip çalışmalarımıza katmaları daha çok faydalı olacağı inancını taşımaktayım. O zaman çoğalır ve daha faydalı işler yapabiliriz. O zaman sanatçılarımıza, yazarlarımıza ve şairlerimize en iyi hizmeti sunabiliriz. Bu vesileyle sanatsal çalışmaların daha hızlı bir biçimde gelişmesini sağlamış oluruz.  

Düşüncem odur ki, “Anadolu Kültür Sanat ve Mozaik Derneği” çatısı altında çoğalırsak, bazı imkânsızlıkları ortadan kaldırmış oluruz. Sanatsal çalışmalarımızı toplumla buluşturmak adına, bir sanat dergisi çıkarmayı düşünmekteyiz. Bunun haricinde kitap çıkarmak isteyenler için en kaliteli ve uygun fiyata kitap çıkartılmasına anlaşmalı yayınevinden çıkarılmasına, destek vermiş oluruz. Yurt içi ve yurt dışı gezilerde, sanatsal ürünler sergilenir ve konserlerle taçlandırılmış olunur. Böylece yapacağımız her türlü sosyal faaliyetlerimiz içinde bulunulmuş olunur

Bu ve benzeri çalışmaların gerçekleşmesi sizlerin, bizlerle birlikte hareket etmenize bağlıdır. Aksi halde var olanla yetinmek zorunda kalmış oluruz. “Bir elin nesi var, çok elin sesi var.” Bu atasözünü aklımızdan çıkarmayalım yeter.

Mürsel ADIGÜZEL

Eğitimci Yazar- Şair

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Mürsel Adıgüzel Arşivi