Cengiz Yılmaz

Cengiz Yılmaz

Sen Neymişsin Be Adam

Sen Neymişsin Be Adam

Merhaba dostlar,merhaba sevgili okuyucularım,

Yaşadıkça, okudukça,gördükçe şaşırıyorum.Şaşırmamak eldemi,gelin beraber bir tura çıkalım bakalım neler göreceğiz..

Fetö her yere sızmış diyorlar, Kim diyor bakanlar, milletvekilleri.. Nerelere sızmış bu adam bakın.Milli Eğitime, Adalet Bakanlığına, Orduya,Diyanete, İçişleri bakanlığına, valilİklere, kaymakamlıklara ve daha çok yer var yazmadığım.Testi sağlam olursa ne su sızabilir nede zeytin yağı.Demek çatlak vardı testide. Peki Fetöcülere bu çatlağı kim haber verdi,buradan sızabilirsiniz kim dedi. Kısaca ben sızdıklarını sanmıyorum sızdırıldılar. Bakın işte sızanlar tek tek toplanıyor,sızdırmaya yardım ve yataklık eden hiç bir bakan eski ve yeni kaç milletvekili içeri atıldı. Doksan bin kişi işten el çektirildi bu nasıl sızma sanırım halis muhlis tariş sızması.

Peki neden sızdırıldı bu kadar Fetöcü? Çagdaş Cumhuriyetçiler gelecekti o mevkilere, Atatürkçüler gelecekti ondan sızdırıldı.

Açığa alınan binlerce insan var, her meslek gurubundan ve bunların içinde Atatürkçü, Cumhuriyetçi, Milliyetçi insanlar olduğu söyleniyor. Kurunun yanında yaşı yakmayın.vebali çok ağır olur hiç bir yerde ödeyemezsiniz.Şöyle sokağa çıkın tanıdığınız Fetöcü kimlerdir diye sorun size yardım ve yataklık yapan Fetöcüleri her kes söyler. Ama siz maaşını Bank Asydan alan gariban hizmetliyi açığa alır işine son verirsiniz. Kim açtı bu bankayı Fetöyle resimde aynı kareye girmek için çabalayan siyasiler nerede şimdi diye sorarlar. Peki siz o zaman bu bankanın Fetöcülere ait olduğunu bilmiyormuydunuz,neden açtınız, neden kordela kestiniz, anlamak mümkün değil.

Bir sözümde Bahçeliye yeter artık! genç bir ülkücüye devret buradan sesleniyorum, Sayın Bahçeli kalırsan baraja takılacaksın,bu partinizin çöküşü olacaktır. Düz söylüyorum Meral hanımın ihracı partinizin çöküşü olacaktır. Yapmayın bunu kucaklayın tüm ülkücüleri.Baba olun adınız tarihe geçsin.

Bu arda iki şeyide yazamadan bitirmek istemiyorum boğaza üçüncü gerdanlık çok yakıştı emeği geçenleri kutluyorum.Orhan Gazi köprüsünden şahsen geçtim çok güzel olmuş kutluyorum.Bir kaç gün sonra kurban bayramı tüm okurlarımın bayramını kutlar sağlık mutluluk huzur dolu bayramlar dilerim. Kalın sağlıcakla başka bir yazımda görüşmek buluşmak dileğimle hoşça kalın.

Cengiz Yılmaz

Şair-Yazar

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Cengiz Yılmaz Arşivi