Cengiz Yılmaz

Cengiz Yılmaz

Elektirik de kayıp kaçağı kim ödeyecek.

Elektirik de kayıp kaçağı kim ödeyecek.

Merhaba dostlar:

Elektirik de kayıp kaçak bedelinin kimler tarafından ödeneceği meclisten geçti. Cumhurbaşkanı da onayladı. Böylece resmen yürürlüğe girdi. Bu ne anlama geliyor? Doğuda ve güney doğuda ödenmeyen kaçak elektirik bedelini bizler ödeyeceğiz.

Peki bu adil mi? İstanbul da asğari ücretle çalışan bir kişi, Urfada ki kaçak elektiriği, başkalarının kaçak kullandığı elektiriği neden ödesin. Acaba o asgari ücretle çalışan kendi faturalarını ödeyebiliyormu diye sordunuz mu? Adam tarlasını sularken kullandığı elektiriği ödemiyor, evinin elektiriğini ödemiyor, bol bol ısıtıcı kullanıyor, ahıra ısıtıcı takıyor ve ödemiyor, İstanbuldaki faturasını düzenli ödeyen, asgari bir ücretle çalışan kişiye sen öde demek ayıptır günahtır. Adil değil, insani değildir.

Artık insani bir şey göremiyorum, kimin gücü kime yettiyse ondan hesabı alıyor. Her şey çıkara döndü, çıkar nerdeyse leş kargaları orda. Haram helal oldu, çok yazık dini ve insani duguları kayıp ettik. Nereye kadar gider bu haksızlık Allah sonumuzu hayır etsin.

Bu gün gördüm. Can Erzincan tv kapatılıyormuş, izlediğim bir kanal değil ancak özgürlükler babında üzüldüm. Neden kapatılıyor bir mahkeme kararı varmı? teröre destek mi veriyor? anlamış değilim. Bir çok tv kanalı kapatıldı. Bu hiç hoş değil, tek seslilik Kuzey Kore gibi Türkiye doğuracaktır.

Bölündük,ayrıştık, bir garamete gidiyoruz.Ramazan ayı hürmetine sen yardım et Allahım. Ramazanınızı en içten duygularla tebrik ediyor, hayırlara vesile olasını diliyorum. Sevgiyle kalın, hoşça, dosça kalın.

Cengiz Yılmaz_Şiir Baba

Şair-Yazar

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cengiz Yılmaz Arşivi